Zoeken naar kinderfeestje boerderij

kinderfeestje boerderij
 
 
Tip: waar naartoe voor een verjaardagsfeest op de boerderij? Doe-tips Veldverkenners.
Op de boerderij leven Witblauwe dubbeldoelkoeien, een ras dat vroeger veel gehouden werd in Vlaanderen maar nu met uitsterven bedreigd is. Adres: Goteringenstraat 17, 1755 Kester. Meer info: 054 56 65 33, 0479 84 16 96, goteringenhof.weebly.com, Facebookpagina. BioBees is een biologisch groente en fruitbedrijf met zelfpluk van aardbeien. Er wordt veel buiten gespeeld, eventueel gezaaid in een minituintje en gesmuld van pannenkoeken of ijstaart. Een ritje op de tractor kan natuurlijk ook niet ontbreken. Adres: Kruisstraat 2B, 1740 Ternat. Meer info: 0497 61 33 76, www.biobees.be, Facebookpagina. De Rozemarijnhoeve is een gemengd bedrijf met vleesvee, akkerbouw en een hoeveslagerij. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje!
Kinderfeestje De Boerinn.
We sluiten de dag graag af in stijl met een lekker patatje met kroket of frikandel. Laat Boerderij de Boerinn je kinderfeestje organiseren en het wordt een dag om nooit meer te vergeten! De kinderfeestjes van juni zijn volgeboekt. Vanaf 3 juli zijn ze weer te boeken.
Den Ighemkouter Melk4Kids.
Wanneer het kleine groepen zijn, bieden wij zelf de mogelijkheid om eens op een koe te zitten. Er is ook heel veel spelmateriaal op onze boerderij aanwezig waardoor er tussen het rondleiden in tijd en ruimte is voor enkele leuke spelletjes die te maken hebben met de boerderij.
Kinderfeestje Boerderij de Boterbloem.
Voordat ze zich nog even kunnen uitleven in de speelhal met klimtoren, ballenbak, springkussen, blokkenhoek en rodelbaan, gaan de overalls uit en wassen ze de handen. Moe van het dollen op de boerderij smaken de frietjes als nooit tevoren. Het programma duurt ongeveer 2 tot 2 uur. Inclusief eten een half uurtje langer. Voor een kinderfeestje kunt u het gehele jaar bij ons terecht.
Prijzen / arrangementen van Boerderij Pret.
Foto galerij Boerderij Pret. Virtulele tour Boerderij Pret. Aanvraag/Offerte Diverse Feesten. Meest gestelde vragen. Meest gestelde vragen. m D w d v Z Z. Zomerperiode tot 19.00 uur! woensdag en vrijdagochtend. Oude Telgterweg 251. 3853 PG Ermelo. Telefoon: 0341 361989 aub alleen bellen tijdens openingstijden. Prijzen en arrangementen van Boerderijpret. Bij Boerderijpret is het mogelijk om leuke arrangementen samen te stellen voor een geslaagd kinderfeestje tegen lage prijzen!
Themakist kinderfeest boerderij Kids Fun.
Themakist kinderfeest boerderij. 4-8 jaar, Jongens, Jongens én meisjes, Meisjes, Themakisten. Feestvarkens op de boerderij! Een themakist kinderfeest voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Dit kinderfeestje is erg leuk in combinatie met een bezoekje aan de kinderboerderij of aan een dierenparkje in de buurt!
Kinderfeestjes.
Onze medewerkster Carmen neemt dan contact met u op. 1 Kinderfeestje Basic, Lekker spelen en smullen op de boerderij. 2 Kinderfeestje Binnenspelletjes, ook met minder mooi weer een geslaagd feestje. 3 Kinderfeestje Johan en Caroline Lekker Tutten. 4 Kinderfeestje Knutselen, Spelen, smullen, en lekker knutselen, kijk voor de mogelijkheden.
Kinderfeestje.
Bij de Boerderij op IJburg kan je het leukste kinderfeestje van heel Amsterdam geven! Je kan kiezen voor een feestje met een activiteit of workshop. Verder heb je heel veel keuze hoe je je feestje wilt invullen. Kinderen met een beperking kunnen ook deelnemen aan de feestjes, of een feestje organiseren.
Origineel verjaardagsfeestje FarmFun.
Topdag voor de jarige en zijn vriendjes. Een verjaardagfeestje bij FarmFun is een synoniem voor echt ravotten, eens goed vuil worden en genieten van het leven op de boerderij. Tijdens een dolle namiddag vol fun kunnen je kind en zijn of haar vriendjes zich helemaal uitleven! Op het programma? Jarige, zoek je cadeautjes want jouw vriendjes hebben ze verstopt in de hooiberg of in een doolhof van stropakken. Ontmoet de boerderijdieren: voel de zachte haren van een kalfje, kijk hoeveel een koe plast, en hoor de poezen spinnen. Melk een echte koe. Maak kennis met onze lieve pony Joske. Ga mee met boer Patrick op zijn quad nee, zelf rijden mag niet. Zing luid mee tijdens een ritje in onze luxehuifkar met muziekinstallatie en verwarming. Speel boeiende spelletjes in de wei of ontdek binnen onze leuke boerenspellen, zoals Dr. BibberTractor, Leg n egg en koemelken. Dit was mijn leukste kinderfeestje ooit!
Feest op de boerderij! Kinderfeestjes op de boerderij in Dorst.

Contacteer ons