Zoeken naar kinderfeestje boerderij

kinderfeestje boerderij
 
 
De Quina Hoeve kinderfeestjes op de boerderij Sint-Joris-Winge.
Wij laten die droom voor je uitkomen. Vier je verjaardag op De Quina Hoeve en het wordt een verjaardagsfeest zoals nooit te voren. Ook klassen, verenigingen en gezinnen zijn welkom om het leven op de boerderij te ontdekken. 0478 39 86 52.
Feestje op de boerderij! Boerderij de Kasteelhoeve Kidsproof Leiden.
Bij dit kinderfeestje op Boerderij de Kasteelhoeve leren de kids alles over het leven op de boerderij! Bij Boerderij de Kasteelhoeve maken de kinderen kennis met de dieren, maar er is meer. Tijdens het feestje krijgen de kinderen een rondleiding op de boerderij, maar gaan ze ook knutselen op zolder.
Origineel verjaardagsfeestje FarmFun.
Topdag voor de jarige en zijn vriendjes. Een verjaardagfeestje bij FarmFun is een synoniem voor echt ravotten, eens goed vuil worden en genieten van het leven op de boerderij. Tijdens een dolle namiddag vol fun kunnen je kind en zijn of haar vriendjes zich helemaal uitleven!
Tip: waar naartoe voor een verjaardagsfeest op de boerderij? Doe-tips Veldverkenners.
Op de boerderij leven Witblauwe dubbeldoelkoeien, een ras dat vroeger veel gehouden werd in Vlaanderen maar nu met uitsterven bedreigd is. Adres: Goteringenstraat 17, 1755 Kester. Meer info: 054 56 65 33, 0479 84 16 96, goteringenhof.weebly.com, Facebookpagina. BioBees is een biologisch groente en fruitbedrijf met zelfpluk van aardbeien. Er wordt veel buiten gespeeld, eventueel gezaaid in een minituintje en gesmuld van pannenkoeken of ijstaart. Een ritje op de tractor kan natuurlijk ook niet ontbreken. Adres: Kruisstraat 2B, 1740 Ternat. Meer info: 0497 61 33 76, www.biobees.be, Facebookpagina. De Rozemarijnhoeve is een gemengd bedrijf met vleesvee, akkerbouw en een hoeveslagerij. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje!
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Kinderfeestje op de boerderij met originele en leuke activiteiten Leekzicht.
Sport en spelboerderij Leekzicht. 5469 NG Boerdonk. Tel: 0492 850 152. Sport en spelboerderij Leekzicht Coxsebaan 4 5469 NG Boerdonk E-mail: info@leekzicht.nl. Familie dag boerderij. Klimmen boven de koeien. Klimmen bij de koeien. Bedrijfs uitje brabant. Kinderfeestje op de boerderij.
Themakist kinderfeest boerderij Kids Fun.
Themakist kinderfeest boerderij. 4-8 jaar, Jongens, Jongens én meisjes, Meisjes, Themakisten. Feestvarkens op de boerderij! Een themakist kinderfeest voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Dit kinderfeestje is erg leuk in combinatie met een bezoekje aan de kinderboerderij of aan een dierenparkje in de buurt!
Kinderfeestje op de boerderij FarmCamps.
Een kinderfeestje op de boerderij. In samenwerking met Bijzonder Kinderfeestje heeft FarmCamps een eigen kinderfeestje bij de boer ontwikkeld. Bij ons Bijzondere kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst, steek je overdag samen met je vriendjes en vriendinnetjes de handen uit de mouwen op de boerderij.
Kinderfeestje op de boerderij in Amsterdam Kidzy.
Kinderfeestje op de boerderij in Amsterdam. Home Kinderfeestjes Kinderfeestje op de boerderij in Amsterdam. Vier je kinderfeestje op de kinderboerderij in Amsterdam. Amsterdam biedt diverse mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje op de boerderij. Heerlijk uitwaaien in de buitenlucht en ravotten rondom de boerderij.
Den Ighemkouter Melk4Kids.
Wanneer het kleine groepen zijn, bieden wij zelf de mogelijkheid om eens op een koe te zitten. Er is ook heel veel spelmateriaal op onze boerderij aanwezig waardoor er tussen het rondleiden in tijd en ruimte is voor enkele leuke spelletjes die te maken hebben met de boerderij.

Contacteer ons