Meer resultaten voor kinderfeestje boerderij

kinderfeestje boerderij
 
 
Tip: waar naartoe voor een verjaardagsfeest op de boerderij? Doe-tips Veldverkenners.
Op de boerderij leven Witblauwe dubbeldoelkoeien, een ras dat vroeger veel gehouden werd in Vlaanderen maar nu met uitsterven bedreigd is. Adres: Goteringenstraat 17, 1755 Kester. Meer info: 054 56 65 33, 0479 84 16 96, goteringenhof.weebly.com, Facebookpagina. BioBees is een biologisch groente en fruitbedrijf met zelfpluk van aardbeien. Er wordt veel buiten gespeeld, eventueel gezaaid in een minituintje en gesmuld van pannenkoeken of ijstaart. Een ritje op de tractor kan natuurlijk ook niet ontbreken. Adres: Kruisstraat 2B, 1740 Ternat. Meer info: 0497 61 33 76, www.biobees.be, Facebookpagina. De Rozemarijnhoeve is een gemengd bedrijf met vleesvee, akkerbouw en een hoeveslagerij. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een kinderfeestje!
Feest op de boerderij! Kinderfeestjes op de boerderij in Dorst.
De Quina Hoeve kinderfeestjes op de boerderij Sint-Joris-Winge.
Origineel verjaardagsfeestje FarmFun.
Een verjaardagfeestje bij FarmFun is een synoniem voor echt ravotten, eens goed vuil worden en genieten van het leven op de boerderij. Tijdens een dolle namiddag vol fun kunnen je kind en zijn of haar vriendjes zich helemaal uitleven! Op het programma? Jarige, zoek je cadeautjes want jouw vriendjes hebben ze verstopt in de hooiberg of in een doolhof van stropakken. Ontmoet de boerderijdieren: voel de zachte haren van een kalfje, kijk hoeveel een koe plast, en hoor de poezen spinnen. Melk een echte koe. Maak kennis met onze lieve pony Joske. Ga mee met boer Patrick op zijn quad nee, zelf rijden mag niet. Zing luid mee tijdens een ritje in onze luxehuifkar met muziekinstallatie en verwarming. Speel boeiende spelletjes in de wei of ontdek binnen onze leuke boerenspellen, zoals Dr. BibberTractor, Leg n egg en koemelken. Dit was mijn leukste kinderfeestje ooit!
Den Ighemkouter Melk4Kids.
Wanneer het kleine groepen zijn, bieden wij zelf de mogelijkheid om eens op een koe te zitten. Er is ook heel veel spelmateriaal op onze boerderij aanwezig waardoor er tussen het rondleiden in tijd en ruimte is voor enkele leuke spelletjes die te maken hebben met de boerderij.
Kinderfeestje altijd een buitengewone dag bij Boerderij de Boerinn.
Lopen de ouders gezellig mee om fotos te maken of misschien zelfs even mee te doen? We sluiten de dag graag af in stijl met een lekker patatje met kroket of frikandel. Laat Boerderij de Boerinn je kinderfeestje organiseren en het wordt een dag om nooit meer te vergeten!
Boerderij Brugge Deurne Activiteiten voor een kinderfeest op de boerderij in Brabant.
Kinderfeestjes op de boerderij. Het word een geweldige middag! Lekker actief bezig zijn op de boerderij. Creatief met koeien. Koeien schilderen in de wei! Hutten bouwen van hooi en een kattenpult maken. Smikkelen en smullen. Heerlijk, je eigen taartje maken en koekjes bakken.
Kinderfeestje op de boerderij FarmCamps.
Een kinderfeestje op de boerderij. In samenwerking met Bijzonder Kinderfeestje heeft FarmCamps een eigen kinderfeestje bij de boer ontwikkeld. Bij ons Bijzondere kinderfeestje krijg je een feestpakket bij aankomst, steek je overdag samen met je vriendjes en vriendinnetjes de handen uit de mouwen op de boerderij.
Kinderfeestje lekker actief en gezellig samen! Boerderij de Boerinn.
Kinderfeestje Ontdek de boerderij. Ben je klaar om je boerendiploma te halen? We gaan de hele boerderij over dus trek je overal aan, we hebben veel te zien! Leef je uit in de stal! Allemaal leuke spellen rondom de boerderij.
Themakist kinderfeest boerderij Kids Fun.
Themakist kinderfeest boerderij. 4-8 jaar, Jongens, Jongens én meisjes, Meisjes, Themakisten. Feestvarkens op de boerderij! Een themakist kinderfeest voor de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Dit kinderfeestje is erg leuk in combinatie met een bezoekje aan de kinderboerderij of aan een dierenparkje in de buurt!

Contacteer ons