Resultaten voor feestjes

feestjes
 
 
Feestjes Teamadventure.
Er is aan de binnenspeeltuin ook een indoor shooting hall waar een lasersessie kan gecombineerd worden met een heerlijke pannenkoek en nog veel speelplezier in de speeltuin zelf. Meer weten over deze feestjes? feestjes binnenspeeltuin Kids Adventure. Winter avonturenfeestje Teamadventure.
De feestjes van Jef 27 zijn zo populair dat zijn mama en z. Gent Het Nieuwsblad.
De feestjes van Jef 27 zijn zo populair dat zijn mama en zelfs zijn mémé mee komen dansen. Gisteren om 0533: door Sander Luyten. Op Trillers van afgelopen zomer mocht Jef zelfs zijn grootmoeder in het midden verwelkomen. Foto: Gert-Jan Vanhoorde.
Feestjes Lunch Broekveld.
Geef een feestje bij Lunch Broekveld! Bent u op zoek naar een zorgeloos alternatief om een feestje te organiseren in Herent? Bij Broekveld zit u goed! Verschillende formules om uit te kiezen, en toegang tot de speeltuin is altijd inbegrepen.
Formules en feestjes van binnenspeeltuin Kids Dream, de coolste en keitofste binnenspeeltuin in Merchtem.
Formules en feestjes. Op zoek naar een origineel idee voor het verjaardagsfeest van uw kind? Een verjaardagsfeest in onze speeltuin is een hele belevenis voor je kapoen. Uren pret en plezier verzekerd. De jarige krijgt op voorhand uitnodigingen van ons die hij/zij kan invullen.
funoase Feestjes bijeenkomsten.
Racen op het autocircuit, ritjes op de kiddie rides en spelen op de airhockey's' zijn niet inbegrepen in de prijs van de feestjes. Uit veiligheidsoverweging zijn drankjes uit glazen flessen zowel voor de kinderen als voor volwassenen niet toegestaan in de binnenspeeltuin.
Gentse Feestjes.
Klein, gezellig en met alle ingrediënten van de grote Gentse Feesten. Over Gentse Feestjes. Gentse Feestjes 2017 PROGRAMMA! het programma van Gentse Feestjes 2017 staat online en de ticketverkoop is gestart. We verhuizen naar NEST, de tijdelijke invulling van de oude bib.
Circus Feestjes.
The base is de ideale locatie voor: lasergame, lasershooting, lasertag, verjaardagsfeestje, binnenspeeltuin, speeltuin, teambuilding, verjaardag, vergaderen, feest, fun, spelen, gamen, indoor speeltuin, laser-game, lasershoot. The base is de ideale locatie voor: lasergame, lasershooting, lasertag, verjaardagsfeestje, binnenspeeltuin, speeltuin, teambuilding, verjaardag, vergaderen, feest, fun, spelen, gamen, indoor speeltuin, laser-game, lasershoot.
Bijna weekend: deze feestjes mag u niet missen Antwerpen Gazet van Antwerpen.
Podium en expo. Bijna weekend: deze feestjes mag u niet missen. 11/05/2017 om 1044: door evw. Antwerpen De zomer lijkt eindelijk in zicht, dus het is weer tijd om die dansbeentjes op te warmen. Dat kan dit weekend weer op verschillende plaatsen in Antwerpen.
t Berenbos.
Uitnodigingen kunnen afhehaald of verstuurd worden van zodra het feestje geboekt is. Wat zit er in onze feestformules? 3 uur speelplezier een gedekte tafel 2 frisdranken naar keuze een snack volgens de gekozen formule een ballon voor elk kind een geschenk naar keuze voor de jarige een onvergetelijke dag voor iedereen.
Feestjes en grote activiteiten organiseren Çavaria.
Zet je muziek niet te luid, zo hou je niet alleen de buren en de politie te vriend, maar loop je ook geen risico op gehoorschade. Sommige steden en gemeenten hebben een feestloket, waar je alles met betrekking tot feestjes meteen kan te weten komen en aanvragen.

Contacteer ons