Meer resultaten voor kinderfeestje nijmegen

kinderfeestje nijmegen
 
 
Kinderfeestje VVV Arnhem Nijmegen.
Bij een verjaardag hoort een leuk kinderfeestje. De regio Arnhem Nijmegen heeft mogelijkheden genoeg om er voor de kinderen een onvergetelijke dag van te maken! Meer in de categorie bekijken? Hier vind je alles uit de categorie in de regio Arnhem Nijmegen.
Originele, stoere en creatieve kinderfeestjes in Nijmegen!
Originele, stoere en creatieve kinderfeestjes in Nijmegen! Kinderpaintball speel je op de boerderij in Ewijk bij Nijmegen. Vanaf 1695, per kind. Vanaf 8 kinderen. Paintball, Archery TAG en lasergamefeestje Actief feestje. Een kinderfeestje organiseren kan soms nog knap lastig zijn.
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Kinderfeestjes in de regio Nijmegen. Een kinderfeestje in een echte bakkerij! Wil jij graag een orgineel en leuk feestje vierenHet feestje wordt gegeven in een echte bakkerij, waarbij je onder leiding van een echte bakker de hele tijd bezig bent!
Kinderfeestje Nijmegen BillyBird Park Hemelrijk.
Door het indoor speelpark kunnen de kinderen alsnog klimmen, gek doen en lekker spelen. Dus woon je in Oss, Nijmegen, Uden of Den Bosch, dan is een kinderfeestje bij ons gegarandeerd een succes. Een kinderfeestje in de regio Nijmegen en Oss?
Kinderfeestjes nec-nijmegen.nl.
Wil je een kinderfeestje plannen? Stuur dan even een mailtje of bel naar 024 359 03 16. Kinderfeestjes zijn alleen voor leden van de N.E.C. Als je nog geen lid bent kun je dat hiernaast meteen worden voor maar 1750, per seizoen.
Kinderfeestje Paintball Boerderij.
Leuke spannende activiteit. Beschikbaar bij: Nijmegen. Prijs 1495, p.p. Onze extra's' voor een onvergetelijk feestje! Boogschiet competitie, 495., Target Shooting, 495., Onbeperkt limonade, 3. Onbeperkt limonade, BurgerFriet, 495., Beleef spannende avonturen tussen de bomen van het klimpark Zips n Ropes! Ver boven de grond klim je door de touwen en laat je jouw klimkunsten zien. In 15, uur heb jij alle tijd om de parcouren te doen! Klimpark Zips n Ropes is zo gemaakt dat het al toegankelijk is voor kinderen vanaf 130m, lang! Uiteraard met veilig, kindvriendelijk materiaal en begeleiding van professionals. Kortom, een super kinderfeestje!
Kinderfeestje Gelderland Vier je kinderfeestje in Nijmegen!
Keuze uit veel verschillende kinderfeestjes. Mogelijkheid tot all-in kinderfeestje met eten en drinken. Paintball Boerderij in Ewijk Nijmegen. Unieke locatie bij een monumentale boerderij aan het water. Keuze uit veel verschillende kinderfeestjes. Mogelijkheid tot all-in kinderfeestje met eten en drinken. het spannendste kinderfeestje!
Stoer kinderfeestje bij Watergoed regio Arnhem Nijmegen.
Vergaderen op Watergoed. Ben jij op zoek naar een te gekke invulling voor jouw kinderfeestje? Deze kinderfeestjes zijn te boeken voor groepen vanaf minimaal 8 kinderen. Jouw kinderfeestje wordt fantastisch! Kom bij Watergoed voor een zorgeloos kinderfeestje waar de kinderen zich goed vermaken.
Tips adressen voor actieve kinderfeestjes Kidsproof Nijmegen.
Beleef een avontuurlijke dag op het water tijdens je kinderfeestje met Sup en Surf Nijmegen! Ben jij van plan een feestje te geven en ben je helemaal gek van voetbal? Verover jij de Paintball Area bij ANAC Karting Paintball of winnen de tegenstanders?
Kinderfeestje in Nijmegen Leukste Tips Kidzy.nl.
Vier je kinderfeestje in Nijmegen. Op zoek naar een leuk en bijzonder kinderfeestje in Nijmegen? Je vindt ze hier op Kidzy! Er zijn ontelbare mogelijkheden voor het vieren van je kinderfeestje in en rondom Nijmegen, dus voor ieder wat wils.

Contacteer ons