Resultaten voor Kinderfeestje Amsterdam

Kinderfeestje Amsterdam
 
 

op 24-06-2017 open. op 25-06-2017 open. op 26-06-2017 open. op 27-06-2017 open. op 28-06-2017 open. op 29-06-2017 open. op 30-06-2017 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Tips adressen voor actieve kinderfeestjes Kidsproof Amsterdam.
Speel slim en snel en ontsnap uit de Kids Escape Room tijdens jouw kinderfeestje! Archery Tag 8. Archery Tag is een stoer feestje waarbij je met pijl en boog de strijd met elkaar aangaat! totaal 113 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 volgende pagina. Naar de top. Leer Kidsproof.nl kennen. Voor bedrijven organisaties. Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Amsterdam.
De leukste, creatiefste en spannendste kinderfeestjes in Amsterdam.
Succes gegarandeerd met onze Speurtocht op Schiphol. Voor het vieren van jullie kinderfeestje krijg je een doe-het-zelfpakket met alle instructies en benodigdheden voor een waanzinnige speur en puzzeltocht van maar liefst 4 uur op Nederlands grootste luchthaven. Kinderfeestje klimmen bij Klimhal Amsterdam.
Leukste kinderfeestjes op locatie.
activiteiten, amsterdam, kinderfeestje, kinderpartijtje, verjaardag. Er is er 1 jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat is hij: We vinden het allen zo prettig, ja, ja en jaarlijks bedenken we blij. Ja, elk jaar is het weer iets leuks bedenken, een thema, welke spelletjes, thuis of op een locatie.
Kinderfeestje Amsterdam Meisje Kijk eens op Kidzy.nl.
Om je wachtwoord sterker te maken, gebruik hoofdletters, getallen en/of symbolen zoals!" Kies je regio. Kinderfeestje in Amsterdam meisje. Home Kinderfeestje in Amsterdam meisje. Op zoek naar leuke ideeën voor een kinderfeestje voor je dochter in Amsterdam? Te gekke, creatieve meiden kinderfeestjes in Amsterdam voor meisjes?
graffiti kinderfeestje, kinderfeestje Amsterdam.
Onze coolste graffiti kinderfeestje is uitgezonden door RTV Utrecht, KRO-NCRV, NED3, ZappTV, BZT show, radio Fresh FM en Telegraaf Amsterdam! Ook zijn wij uitgezonden op HartvanNederland bij de progeria bijeenkomst en heeft Lange Frans zijn kinderfeestje Graffitifun bij ons gevierd!
Bowlen Kidsparty Knijn Bowling.
Met uitzondering van de woensdag en de zondag kun je op andere dagen ook een kinderfeestje reserveren zonder disco bowlen. De kinderen gaan dan eerst een uur bowlen met frisdrank en chips om vervolgens gezellig te gaan eten friet met snack naar keuze. Als toetje krijgen ze een ijsje. Dit feestje duurt zon twee uur en kan uiterlijk gereserveerd worden van 1500: tot 1700: uur. Neem hierover contact met ons op! Per kind 1100., Stootbumpers 350, per baan. Voor meer info en reserveringen, neem contact met ons op of klik hier. Let op: wensen zoals vegetarisch of halal, glutenvrij of suikervrij zijn voor onze keukenbrigade geen probleem. U dient dit alleen wel even bij de reservering te vermelden. Onze gerechten kunnen sporen van allergenen bevatten. Mocht u een allergeen hebben, gelieve dit van tevoren aan te geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Indien dit niet van tevoren gemeld wordt, zijn wij niet aansprakelijk voor enige vorm van schade. 1078 GR Amsterdam.
Leuk kinderfeestje in Amsterdam organiseren? Al 25 jaar Mountain Network.
minimaal 7 jaar oud Locaties. Geef je binnenkort je verjaardagsfeest, kinderfeestje of heb je iets anders te vieren? Dan verzekert Mountain Network Amsterdam dé klimhal van Amsterdam, je van een origineel, stoer maar bovenal onvergetelijk feest! Samen met jouw vrienden en vriendinnen ga je anderhalf uur lekker klimmen en klauteren op onze klimwanden.
Skills Amsterdam Apenkooi Kinderfeestje.
Contactpersoon op dag zelf: Djamil 06-10936164. Gymzaal van de Dongeschool Dintelstraat 5-7 Amsterdam Rivierenbuurt De ingang is te vinden in de rechthoek van het schoolplein naast het hek. Contactpersoon op de dag zelf: Donovan 06-24227746. Locaties Apenkooi kinderfeestjes op zondag.:
Lasergamen Kinderfeestje Amsterdam De leukste activiteiten.
Lasergamen kinderfeestje verschillende arrangementen. We bieden verschillende arrangementen voor lasergamen kinderfeestje. Alle prijzen zijn inclusief btw, instructie, lasergun en hoofdband. U wordt ontvangen door een van onze medewerkers en hij of zij zal u het gehele verblijf begeleiden. Lasergamen kinderfeestje Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events, kijk voor alle mogelijke activiteiten op onze site.

Contacteer ons