Meer resultaten voor feest

feest
 
 
Feest van het paard te Krombeke Feest van het Paard Krombeke.
Feest van het Paard 2018. Maandag 25 juni. Het kleine dorpje is weer even het centrum van de Westhoek. Duizenden liefhebbers van paarden. zijn er present voor Krombeke Koerse., een uiterst volkse versie van Waregem Koerse. Feest van het paard Krombeke.
Gallisch Feest.
Kattebroek Feest en evenementenlocatie.
Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw huwelijks of ander feest of voor uw bedrijfsevenement? die heeft u dan net gevonden! Feest en evenementenlocatie kattebroek heeft namelijk alles in huis om u een perfecte dag, tot in de kleinste details, te kunnen garanderen.
Vogelhoek Feest!
Food Farm Fiësta. Food on Fire. op de website van Vogelhoek Feest! Vogelhoek Feest, dat is drie dagen genieten.: 17 uur: Food Farm Fiësta. 18.45 uur: kidsrun recreatieve jogging. Vanaf 20 uur: gratis optredens op het plein. 9.30 uur: rommelmarkt.
AFRIKA FEEST! Gemeente Beersel.
UiT in Beersel. Deze informatie is niet meer actueel! Afrika Feest is een gratis festival waar de Afrikaanse Cultuur centraal staat. Afrika Feest is muziek, dans, een Afrikaanse markt, kinderanimatie en lekker eten! Meer informatie over Afrika Feest 2017 volgt spoedig.
Schilde Feest 2017 Gemeente Schilde.
Schilde Feest 2017. Korte omschrijving: Vrijdag 23 juni vanaf 18u is het Schilde Feest! en wordt de Turnhoutsebaan naar jaarlijkse traditie omgetoverd tot een echte feest-baan. Naast talrijke promoties en acties bij de lokale winkeliers, is er heel wat te beleven voor jong en oud.
Feestversiering voor elk soort feest AVA.
Dat zijn de dingen die van een feest een memorabele beleving maken. Het is pas feest als de tafel mooi gedekt is. Prachtige tafeldecoratie hult jouw feest meteen in de juiste sfeer. Een stijlvol diner met vrienden, een romantisch etentje bij kaarslicht of een knotsgekke kinderparty.
Middeleeuws feest van Bouillon Wallonië België Toerisme.
Apps voor je smartphone. Middeleeuws feest van Bouillon. Middeleeuws feest van Bouillon. Evenement gepland voor de maand augustus 2018 Data en programma kunnen veranderen. Dompel je op deze 33e editie onder in de middeleeuwen en maak een reis in de tijd!
Feest in de boomgaard Velt Fruitgroep Wevelgem Menen.
Om dit alles te tonen nodigen we je graag uit op ons Feest In de Boomgaard. Op zondag 24 september 2017 organiseert de fruitwerkgroep van Velt Wevelgem Menen, Feest in de boomgaard in boomgaard Poelenbos te Wevelgem. We zorgen voor een dag vullend programma.
Feest Wijzer VAD.
Gadget, Draaiboek, Jongeren, Jeugdwerk, Lokaal beleid, Uitgaan. Met Feest Wijzer geven fuiven en kleine festivals aan dat ze zich inzetten om een positief feestklimaat te creëren. Ze bieden hun bezoekers daarvoor bepaalde services aan. Die moeten op de locatie bekendgemaakt worden via de Feest Wijzer sterpictogrammen.

Contacteer ons