Resultaten voor feestje

feestje
 
 
Verjaardagsfeestje Bruul Circus.
Opmerkingen: minimum 8 kinderen per feestje, mails worden enkel gelezen en beantwoord op weekdagen tijdens de kantooruren. OPGELET: tijdens juli en augustus kan je enkel een feestje organiseren op woensdag, zaterdag of zondag. Bij regenweer kan u ons contacteren om alsnog op andere dagen een feestje te organiseren in Circus Bruul.
Vier je feestje bij Binnenspeeltuin Mega Speelstad: Het leukste kinderpretpark van België!
OPGELET: EIGEN TAARTEN OF CAKES ZIJN NIET TOEGELATEN! Dat wordt pas echt een feest! Wil je toch langer blijven dan de voorziene 35, uur, dan betaal je gewoon 050, per kind per half uur bij. Woensdagnamiddag: 13.30 tot 17.00 uur 1295.,
Feestje bij Kinderrijck!
Vier je belangrijke momenten in KinderRijck. scholen en verenigingen. Voor meer info: sandra@kinderrijck.be. Gerelateerde pagina's' Gerelateerde pagina's.' Indoorspeeltuin Bilzen binnenspeeltuin Belgie Kinderfeestje speeltuin lasergamen Limburg lasershoot bilzen Binnenspeeltuin in Limburg kinderspeeltuin België Binnenspeeltuin België KinderRijck België Kinderrijck Bilzen Speeltuin Belgie Binnenspeeltuin Klimmuur Touwenparcours.
Rollerland Feestjes.
Wil je ook jouw feestje organiseren. Is er iemand jarig? Heb je geen zin in talrijke voorbereidingen en een opkuis achteraf? Heb je zin in een uniek feest waar kinderen zich geen seconde vervelen? Wij stellen Rollerland volledig ter beschikking voor een namiddag feestplezier.
Feestjes.
Openingsuren / tarieven. Samen met Job en de reus. maken we van uw feestje een echt festijn! Onze feestjes zijn speciaal voor kinderen tot en met 7 jaar de jarige. Ze gaan door tijdens de normale openingsuren en duren 25u.
FEESTJES/den deugeniet/ Den Deugeniet.
Meenemen van een eigen taart is mogelijk mits het betalen van een supplement van 2500, euro. Organiseer een spetterend feestje in Den Deugeniet! Reserveer nu en tel af naar de dag die jij en je vriendjes nooit zullen vergeten! Hieronder vind je de verschillende feestformules.
Een kinderfeestje in De Vossemeren! Dagje Center Parcs.
Aqua Mundo feestje. Bowling / minigolf feestje. Discovery Bay feestje. Indoor minigolf feestje. Kids spa feestje. Kinderfeestje Boer of Boerin. Laser battle feestje. My own pony feestje. Ridders en prinsessenfeestje. Workshop koken feestje. Workshop zeepjes maken feestje. Ontdek De Vossemeren.
Bungelland Kinderparadijs Rotterdam Feestjes.
Helaas komt het voor dat de tafels voor een feestje gereed staan en er niemand voor het feestje komt zonder ons daarover in te lichten. Dat is jammer, want zo hebben wij misschien een ander kindje moeten teleurstellen. Dus laat het ons weten indien een feestje niet doorgaat!
Woon je niet groot? Met deze tips geef je toch leuke feestje. Het Nieuwsblad.
Hang lichtjes, installeer een vuurkorf en voorzie enkele hoge tafels met snacks. Leg eventueel wat dekentjes voor gasten die in de loop van het feestje koud krijgen. In België moet je helaas altijd rekening houden met een kans op regen.
Ben je jarig? Vier dan je feestje bij Sunparks Kempense Meren! Dagje Sunparks.
Natuurlijk kunt u het kinderfeest compleet maken in de Burger Express met een overheerlijke Kidsbox met daarin frietjes, een snack, een drankje en een kleine verrassing. Een verjaardag om nooit te vergeten! Aqua Burger Feestje. Zwemmen in Aquafun en een lekker Burger Kidsbox eten met je vriendjes of vriendinnetjes! Aqua Bowling of Minigolf Feestje. Aqua Pizza Feestje.

Contacteer ons