Resultaten voor kinderfeestje limburg

kinderfeestje limburg
 
 

op 24-11-2017 open. op 25-11-2017 open. op 26-11-2017 open. op 27-11-2017 open. op 28-11-2017 open. op 29-11-2017 open. op 30-11-2017 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Kinderfeestjes in Limburg Er op uit in Limburg.
Aangeraden door Eropuit in Limburg. Kinderfeestje Outdoor Karting Vaals. Het hele jaar. De minimumleeftijd voor dit kinderfeestje is 8 jaar, de minimale lengte is 1.30 m. Het is mogelijk dat je kind vriendjes of vriendinnetjes uitnodigt. Aangeraden door Eropuit in Limburg.
De leukste kinderfeestjes in de provincie Limburg.
Kinderfeestjes in populaire steden! De leukste kinderfeestjes in de provincie Limburg. Spannende Kinderfeestjes thuis bij Spyctive Misdaadspellen. Vanaf 9950, per kinderfeestje. 5 t/m 40 kinderen. Kinder GPS speurtocht Kinderfeestje thuis. Een misdaad oplossen tijdens je kinderfeestje, Spannend kinderfeestje voor 7 tot en met 13 jaar.
Kinderfeestjes in Limburg.
Kinderfeestjes in Valkenburg aan de Geul Limburg. Direct offerte aanvragen. Maar liefst 11 verschillende kinderfeestjes! Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Dan bent u bij Bowlo aan het goede adres! Met maar liefst 11 verschillende kinderfeestjes is er voor ieder wat wils.
Kinderfeestjes in je buurt.
DYNAMIXX KINDER PAINTBALL RACEN. ZOLDER Op zoek naar een memorabele ervaring voor een teambuilding, event of kinderfeestje? Dynamixx heeft wat u zoekt! Onze grootste troeven? Die vindt u op het gebied van kinder paintball en racen. Wij zijn namelijk de eerste in Limburg die de allernieuwste paintballrage Splatmasters aanbieden. 32.471 35 45 70. DE CHOCOLATERIE KINDERFEESTJES.
Kinderfeestjes in Limburg Landal Experience.
Te reserveren vanaf deelname van 6 kinderen. Gaarne 2 weken voor datum reserveren op telefoonnummer 0032 89 73 06 00 of via mail h.carlier@mooi-zutendaal.be. Outdoor Lasergame feestje. Wij organiseren voor jou een kinderfeestje vol spanning en avontuur in ons eigen bos.
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Kinderfeestje in stadion De Geusselt! Ben jij jarig en heb je altijd je kinderfeestje in Stadion de Geusselt willen houden? Dat kan nu! Op wedstrijddagen van MVV thuiswedstrijden is het nu mogelijk om, voorafgaande aan de wedstrijd, je kinderfeestje te houden.
Verjaardag kinderfeestje Provincie Limburg Wattedoen.be.
Verjaardag kinderfeestje Provincie Limburg. Pony verhuur begeleiding Lanaken. Lieve Pony Spirit is zijn naam, rijden met sulky, onder begeleiding. Bij u aan huis! Kleine kindjes kunnen op zijn rug zitten. Leuk voor kinderfeestjes, bruiloften, Communies, enz. Workshop zeepjes/badbruisballen maken en make up Schulen.
Kinderfeestje Limburg? Hier vind je enkele betaalbare suggesties.
Kinderspeurtocht langs de Maastrichtse vestingwerken: Op je kinderfeestje in Limburg kun je ook een speurtocht doen. Aan de hand van gedrukte informatie, een kaart en een kompas zoeken kinderen, samen met een gids, het geheim achter de westelijke stadsverdediging in Maastricht.
Origineel verjaardagsfeestje FarmFun.
BibberTractor, Leg n egg en koemelken. Dit was mijn leukste kinderfeestje ooit! Praktische info voor een origineel verjaardagsfeestje bij FarmFun. Je krijgt een begeleid programma van drie uur. Je feestje start om 10 uur, 11 uur, 13.30 uur of 14.30 uur.

Contacteer ons