Resultaten voor kinderfeestje limburg

kinderfeestje limburg
 
 
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Kinderfeestje in stadion De Geusselt! Ben jij jarig en heb je altijd je kinderfeestje in Stadion de Geusselt willen houden? Dat kan nu! Op wedstrijddagen van MVV thuiswedstrijden is het nu mogelijk om, voorafgaande aan de wedstrijd, je kinderfeestje te houden.

op 24-11-2017 open. op 25-11-2017 open. op 26-11-2017 open. op 27-11-2017 open. op 28-11-2017 open. op 29-11-2017 open. op 30-11-2017 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Kinderfeestjes in Limburg.
Kinderfeestjes in Valkenburg Limburg. Direct offerte aanvragen. Beleef een heel bijzonder kinderfeestje! Bij Tipifeestje.nl beleef je een super leuk kinderfeestje in een enorme tipi. De kinderen gaan lekker met alle vriendjes en vriendinnetjes worstjes roosteren om het vuur, kruiden plukken en er zelf thee van zetten, kaarsjes maken, een kleine tipi bouwen en op het grote grasveld s.
Verjaardag kinderfeestje Provincie Limburg 1/2 Wattedoen.be.
Verjaardag kinderfeestje Provincie Limburg. Pony verhuur begeleiding Lanaken. Lieve Pony Spirit is zijn naam, rijden met sulky, onder begeleiding. Bij u aan huis! Kleine kindjes kunnen op zijn rug zitten. Leuk voor kinderfeestjes, bruiloften, Communies, enz. Workshop zeepjes/badbruisballen maken en make up Schulen.
Kinderfeestjes in je buurt.
ZOLDER Op zoek naar een memorabele ervaring voor een teambuilding, event of kinderfeestje? Dynamixx heeft wat u zoekt! Onze grootste troeven? Die vindt u op het gebied van kinder paintball en racen. Wij zijn namelijk de eerste in Limburg die de allernieuwste paintballrage Splatmasters aanbieden.
Kinderfeestjes in Limburg Landal Experience.
Te reserveren vanaf deelname van 6 kinderen. Gaarne 2 weken voor datum reserveren op telefoonnummer 0032 89 73 06 00 of via mail h.carlier@mooi-zutendaal.be. Outdoor Lasergame feestje. Wij organiseren voor jou een kinderfeestje vol spanning en avontuur in ons eigen bos.
Kinderfeestjes in Limburg Er op uit in Limburg.
Kinderfeestje Outdoor Karting Vaals. Het hele jaar. De minimumleeftijd voor dit kinderfeestje is 8 jaar, de minimale lengte is 1.30 m. Het is mogelijk dat je kind vriendjes of vriendinnetjes uitnodigt. Aangeraden door Eropuit in Limburg. Kinderfeestjes en workshops in Het Domein.
De leukste kinderfeestjes in de provincie Limburg.
De leukste kinderfeestjes in de provincie Limburg. Spannende Kinderfeestjes thuis bij Spyctive Misdaadspellen. Vanaf 9950, per kinderfeestje. 5 t/m 40 kinderen. Mogelijk op elke locatie in Nederland en Belgiƫ. Kinder GPS speurtocht Kinderfeestje thuis. Een misdaad oplossen tijdens je kinderfeestje, Spannend kinderfeestje voor 7 tot en met 13 jaar.
Kinderfeestje Limburg Bij van Jansen.
Creatieve kinderfeestje voor jongens en meisjes in Limburg. Kom je creatieve kinderfeestje bij Knutselclub Bij van Jansen vieren! Wij verzorgen de leukste, hipste en creatiefste jongens en meisjes kinderfeestjes van Cuijk en omgeving! Je creatieve jongens en meiden kinderfeestje kun je op verschillende locaties vieren; in Wijkaccommodatie De Nielt Cuijk, Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen Sint Agatha, Kleppenburg Oeffelt, Verenigingsgebouw Overasselt of bij jou thuis.
Origineel verjaardagsfeestje FarmFun.
Speel boeiende spelletjes in de wei of ontdek binnen onze leuke boerenspellen, zoals Dr. BibberTractor, Leg n egg en koemelken. Dit was mijn leukste kinderfeestje ooit! Praktische info voor een origineel verjaardagsfeestje bij FarmFun. Je krijgt een begeleid programma van drie uur.

Contacteer ons