Resultaten voor Kinderfeestje Vlaardingen

Kinderfeestje Vlaardingen
 
 
Vreemd Verjaardagsfeestje De Vreemde Vogel Kidsproof Rotterdam.
Vier je kinderpartijtje bij de Vreemde Vogel in Vlaardingen! Bij de Vreemde Vogel kunnen kids op een aantal leuke manieren hun kinderfeestje vieren.: Beestenbende feestje 4-6 jaar 1250., Ontdek de beestenbende in de beestenschuur van De Vreemde Vogel. Ze kunnen knuffelen met konijnen en tussen de dieren rondlopen in de wei.
Het leukste bowling kinderfeestje van Vlaardingen bij Dok 99!
Het allerleukste kinderfeestje van Vlaardingen! Lekker sportief bowlen met je vriendjes en vriendinnetjes en daarna gezellig met z'n' allen frietjes eten aan tafel, dat is één groot feest! Alles wat je wilt weten over een kinderfeestje lees je op deze pagina.
Kinderfeestje Adventure Vlaardingen.
Scholen en Kinderen Kinderfeestje. Boogschieten optioneel: 15, extra. D oor buiten aan de slag te gaan met spannende en avontuurlijke opdrachten dagen wij kinderen uit om zich bewust te worden van de wereld om hen heen. In het prachtige natuurgebied Broekpolder zijn alle mogelijkheden tot ontspannen, bewegen en beleven aanwezig. Met onze ruime ervaring zijn wij in staat om op deze schitterende locatie een programma op maat samen te stellen. Avontuur en plezier zijn in ieder geval altijd de vaste ingrediënten die bijdragen aan een geweldig feest! Prijsvoorbeeld: 15, uur 10 tot 12 opdrachten zoals klimmen, slootoversteek, boomstamloop, touw en netbruggen en een echt laagteparcours van wel 50 meter! 06 15 080 426. Broekpolder Watersportweg 21 Vlaardingen.
Kinderfeestje Vlaardingen Indoorpretpark Maassluis Indoorspeeltuin Trampolinepark.
Vier het kinderfeestje van uw zoon of dochter in de buurt van Vlaardingen. Bij ons indoorpretpark kunnen uw kinderen tijdens het kinderfeestje doen wat ze zelf willen, terwijl u gemakkelijk toezicht kunt houden, gewoon bij u in de buurt in Vlaardingen.

op 22-02-2018 open. op 23-02-2018 open. op 24-02-2018 open. op 25-02-2018 open. op 26-02-2018 open. op 27-02-2018 open. op 28-02-2018 open. Kies voor een dag in de kalender, als u de uitjes wilt die op een bepaalde dag open zijn.
Home.
Een actief en speels kinderfeestje in Vlaardingen met daarnaast de heerlijks gerechtjes waar de kleinsten onder ons van kunnen smullen; dat is het ideale feestje, toch? De kids hebben de tijd van hun leven en jij kan heerlijk genieten in het zonnetje.
Kinderfeestje organiseren Vlaardingen?
Leuk kinderfeestje in Hoofddorp en omstreken met goochelaar, zingen en dansen met kinderdj Sven tijdens de kinderdisco en ook nog een spannende kindertheater voorstelling wat we vieren vanwege jouw verjaardag tijdens deze gezellige kindershow op je partijtje! Wilt u weten wat meer over dit kinderuitje. Kinderfeestjes regio Vlaardingen.
Vue.
Over het kinderfeestje. Kinderfeestjes kunnen op alle dagen van de week m.u.v. de schoolvakanties worden gehouden. Het arrangement is geldig vanaf zes kinderen en één volwassene en is speciaal voor kinderen van vier tot en met elf jaar. Kinderfeestje in Vue Hilversum.
Kinderfeestjes Hoeve Avondrust.
Op de lange tafel staat van alles om je pannenkoekjes mee te versieren. Kijk voor het laatste nieuws evenementen op onze Facebook. Kosten van een kinderfeestje.: Minimaal 6 kinderen 125., Ieder extra kind 1750., Extra eter 750. Zuidbuurt 46 3132 KB Vlaardingen.

Contacteer ons